14.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

Sportivul Robert Frățilă și-a trecut în palmares încă 3 titluri balcanice

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sportivul sibian Robert Frățilă este triplu campion balcanic la culturism, categoria juniori. Titlurile au fost obținute, în week-end-ul trecut, la Campionatul Balcanic, găzduit de România, la Timișoara. Acesta a câștigat trei categorii, în plus obținând și o medalie de argint.

Iată palmaresul său la ediția din acest a Campionatului Balcanic:

Publicitate

Loc 1 categoria Games Classic Bodybuilding juniori 21-23 ani.

Publicitate

Loc 1 categoria Classic Bodybuilding juniori 21-23 ani.

Publicitate

Loc 1 categoria Classic Physique juniori 21-23 ani.

Loc 2 categoria Bodybuilding 75kg juniori 21-23 ani.

Competiția, ce a reunit cei mai buni sportivi din Balcani, a avut loc în perioada 26-28 aprilie, la Timișoara, într-o locație mai aparte și anume: Iulius Town. Au fost11 țări participante, între care România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Macedonia, Albania, Croatia, Bulgaria și Slovacia. În total, au luat parte în jur de 150 de sportivi.

Performanțele de la Timișoara obținute de Robert Frățilă vin să certifice încă o dată că sibianul se află în plină ascensiune în ceea ce privește cariera sa.

Robert Frățilă are în palmares 11 medalii la campionatele mondiale și europene de tineret și juniori. Acestea au fost cucerite la edițiile din 2022 și 2023. Până la împlinirea vârstei de 23 de ani, potrivit regulamentului federației internaționale de specialitate, Robert poate participa la tineret. Este vorba despre 6 medalii de argint și una de bronz la Mondiale și două titluri continentale și un argint la Europene.

Performanțele obținute de Robert Frățilă au la bază munca exemplară a acestuia și sprijinul unor oameni de bună credință sibieni care i-au facilitat antrenamentele în sala de fitness și l-au ajutat să-și procure o parte din suplimentele necesare pentru efort. Însă principala sursă de finanțare rămâne în continuare aportul financiar al părinților.

De asemenea, în momentul de față atletul sibian nu are un antrenor personal, însă deține toate calificările și cunoștințele necesare pregătirii fizice și tehnice în acest domeniu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Aleile și parcul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au prins culoare

Voluntarii Asociației „Totul pentru comunitate” au desfășurat astăzi, 20 mai, o acțiune de plantare de flori în incinta Spitalului...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect