13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Ruben Albes a stabilit primul 11 contra lui FCSB

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt caută primul succes din istorie pe terenul lui FCSB în această seară. De la ora 21,00, pe Arena Națională, sibienii vor da piept cu o echipă în formă și care se bate din nou la cupele europene. Antrenorul principal al alb-roșilor a stabilit fotbaliștii care vor începe meciul și pe aceia care vor fi rezerve. Cristiano Figueiredo, Adrian Scarlatache, Ousmane Vieira, Ionuț Stoica, Raul Opruț, Răzvan Dâlbea,  Romario Pires, David Caiado, Jo Santos, Luca Florică și David Mayoral sunt cei unsprezece titulari ai Sibiului. Alexandru Pop, Angel Bastos, Andrei Sîntean, Baba Alhassan, Fabio Fortes, Paul Oșan, Bright Addae și Lucian Buzan vor fi pe banca de rezervă. Stanley Elbers, Claudiu Belu-Iordache, Goran Karanovici și Soni Mustivar vor lipsi de la acest meci din cauza problemelor de sănătate.
Meciul dintre FCH și FCSB poate fi urmărit în direct la Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport. Înaintea partidei, FCSB are 5 puncte în plus în campionat, roș-albaștrii obținând 15, pe când sibienii au câștigat 10.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect