Ruben Albes, despre meciul cu FCSB: ”Obiectivul nostru este victoria”

banner
banner
banner
banner

Antrenorul principal al lui FC Hermannstadt își dorește ca elevii săi să scrie istorie în această seară pe Arena Națională. După 2 deplasări în care sibienii nu au obținut niciun punct contra lui FCSB, Ruben Albes este încrezător că echipa sa poate câștiga în fața roș-albaștrilor.
,,Obiectivul nostru este victoria! Întotdeauna înfruntăm meciurile cu gândul la victorie.  Nu avem altă mentalitate, în afara celei în care trebuie să câștigăm acest meci de pe Arena Națională împotriva unei echipe puternice. Cred că trebuie să înfruntăm toate meciurile cu o mentalitate de învingători. Respect FCSB foarte mult pentru că este o echipă cu mulți fotbaliști buni, o echipă care are o organizare foarte bună, dar avem și noi armele noastre pe care le vom folosi să câștigăm acest meci. Sunt sigur că vom avea nevoie de cea mai bună versiune a noastră, să jucam mai mult ca oricând ca o familie, să jucam mai mult ca oricând ca o echipă. Vorbim despre o partidă împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din țară. Anul acesta F.C.S.B. a avut un sezon foarte bun, în care au marcat multe goluri. Practic, au pierdut un singur joc dacă nu luăm în calcul pe cele în care au avut cazuri de covid. Cred că Denis Man are un sezon incredibil , este o piesă foarte importantă acolo unde este cel mai greu în teren, ci anume în careul advers. Tănase este un fotbalist extrem de inteligent care, în afară de tot ceea ce generează în careu, în ultimii metri, este capabil să găsească constant alte spații noi. Este de necontestat faptul că in echipa pe care o are F.C.S.B., nu doar acești doi jucători sunt importanți. Au mai mulți jucători de nivel înalt și, prin urmare, sunt capabili să joace fotbal de super calitate. Așa că va trebui să fim o echipă mai puternică și să concretizăm cu succes toate ocaziile pe care ni le vom crea”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.
F.C.S.B. vs A.F.C.Hermannstadt va începe la ora 21,00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport 1. Meciul va conta pentru etapa cu numărul VIII din competiție și va fi ultimul al rundei.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect