15.2 C
Sibiu
duminică, mai 5, 2024

Sibianca Anca Șerb este prezentă la Campionatele Mondiale!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Contul De Facebook al SportiveiEdiția 2017 a Campionatelor Mondiale de Natație aduce la start peste 300 de sportivi din întreaga lume. Cei mai buni concurenți se vor duela la sărituri în apă, înot și polo, și vor încerca să arate că merită să se afle pe podiumul competiției. Evenimentul începe astăzi de la ora 11,00. Întrecerea se ține în capitala Ungariei, Budapesta. Orașul nostru este reprezentat în Duna Arena de Anca Șerb, săritoarea numărul I a echipei CSA Steaua București. Ea va participa la probele de 1 metru și 3 metri trambulină, și echipe mixte, alături de Aurelian Dragomir. De altfel, cei doi sunt singuri reprezentanți ai României în concursul de sărituri în apă.
Facebook CSA Steaua Bucuresti-sectia Diving Campionatul Mondial de Natație (14-30 iulie) este cel mai important eveniment sportiv al anului 2017 în ceea ce privește aceste discipline. Este un concurs major care este urmărit de milioane de oameni anual. În turneu vor fi prezențe nume mari ale acestor discipline, precum Laszlo Cseh, Katinka Hosszu, Camille Lacourt, Sarah Sjostrom, Federica Pellegrini, Ryan Murphy, Kosuke Hagino, Tania Cagnotto, Tom Daley sau incredibilii chinezi de la sărituri în apă. La polo, formațiile Ungariei, Serbiei, Italiei, Spaniei, Croației sau a Muntenegrului vor oferi spectacol de mare calitate.
19894699_1407586932660672_856143112172283811_n
Contul De Facebook al Sportivei
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

A murit un actor cunoscut pentru rolurile din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”

Actorul britanic Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”, a murit, sâmbătă, la vârsta de 79...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect