11.2 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Sibienii, puși pe fugă în pandemie

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sibienii s-au pus pe fugă, în lunile trecute. Între iulie – noiembrie, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a organizat diferite alergări de grup în cartierele Sibiului și în Păltiniș.

„Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria, în acest an mai mult decât complicat, să poată organiza alergări de grup în cartierele Sibiului. Am făcut propaganda mișcării în aer liber, si, cu atât mai mult în contextul actual, putem afirma că evenimentul a urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport și sănătate, și la crearea unei imunități a corpului atât de necesară în aceste zile. „Sibiul Aleargă 2020″ a presupus întâlniri săptămânale, marțea și joia, prin care sibienii, și nu numai, au fost invitați să deprindă tainele alergării în locații diferite: parcul Sub Arini, cartierele Sibiului, Păltiniș”, arată organizatorii.
Practic, începând cu luna iulie, până la sfârșitul lunii noiembrie, timp de cinci luni, în zilele de marți și joi a fiecărei săptămâni, sibienii cuprinși între 18 și 75 de ani, au fost invitați să participe la alergări de grup: în lunile iulie – noiembrie, în fiecare zi de marți, în parcul Sub Arini, cu intâlnire la stadion; în lunile iulie și august, în fiecare zi de joi, în parcul Sub Arini, cu întalnire la stadion; în luna iulie, în fiecare zi de joi, în stațiunea Paltinis, cu întâlnire la baza partiei vechi; în lunile septembrie și octombrie, în fiecare zi de joi, în cartierele Sibiului: Terezian, Gușterița, Vasile Aaron.
„Totodată, în contextul epidemiei de Covid-19 si al măsurilor dispuse de autoritățile statutului, am adaptat alergările, respectând întocmai prevederile legale în vigoare. Putem spune cu tărie că aceste alergări s-au bucurat de un real succes. Am avut alături persoane de toate vârstele și de toate profesiile, arătând sibienilor care ne-au privit de pe margine că alergarea se poate practica foarte ușor oriunde în Sibiu, devenind astfel mai veseli si mai sănătoși”, mai spun organizatorii.
Evenimentele de acest gen vor fi reluate în 2021.
 
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect