12.3 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

150 de luptători au fost să se antreneze cu maestrul olandez!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

sits-2016_foto-alexandru-cismaru-5Centrul Aria din Sibiu a fost gazda unui eveniment sportiv deosebit, care a stat sub semnul Taekwon-do-ului. Maestrul Wim Bos (9 Dan) a onorat invitaţia PUMA Club şi a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi a sosit la Sibiu pentru a susţine un stagiu de pregătire care a însemnat foarte mult pentru antrenorii, sportivii şi oficialii din acest sport. Wim Bos se alătură ucrainiencei Katya Solovey, slovenului Tomaz Barada şi a polonezului Jurek Jedut, cele trei mari nume care au fost în oraşul nostru în anii anteriori.


Seminarul a avut loc în perioada 16-18 septembrie şi a reunit în jur de 150 de participanţi din partea a 17 cluburi sportive. Aceştia au venit din toate colţurile României, plus o delegaţie venită special din Republica Moldova. Stagiul a fost pentru practicanţii de taekwon-do un mod ideal de a se perfecţiona, pentru a obţine astfel rezultate foarte bune la viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale. De asemenea, pentru antrenorii noştri, a fost un bun prilej de a deprinde şi alte cunoştiinţe, şi a vedea la faţa locului pe unul din mari reprezentanţi ai taekwon-do-ului.

Grand Master Willem Jacob Bos (9 Dan) este de origine din Olanda. Maestrul este o celebritate în lumea taekwon-do-ului şi unul dintre cele mai apreciate personalităţi din comunitatea europeană şi mondială. În prezent, GM Wim Bos este Director tehnic în cadrul Federaţiei Italiene de Taekwon-do şi Director în cadrul Biroului de conducere al Federaţiei Internaţionale de Taekwon-do ITF. El şi-a propus să revină în România şi cu altă ocazie, declarându-se foarte încântat de oraşul nostru, de nivelul de pregătire al participanţilor ce au fost prezenţi la stagiu, de efortul depus de PUMA Club şi de buna organizare a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Stagiul Internațional de Taekwon-do Sibiu a fost o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2016. Proiectul a fost co-finanţat de Consilul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu. Mai multe informaţii pe website www.taekwondo-itf.ro şi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/FRTaekwondoITF.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect