12.3 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

4 medieşeni în tricolor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

România începe cursa pentru calificarea la Eurobasket 2015. După ce în ultima încercare, tricolorii au fost ciuca bătăilor, acum cu un staff tehnic nou şi un obiectiv îndrîzneţ, românii vor încerca să schimbe acest lucru. De aceea, pentru Marcel Ţenter  şi compania, meciurile împotriva Bulgariei şi Islandei vor reprezenta testul pentru a arăta dacă au putut schimba soarta naţionalei în scurtul timp de când au venit la timonă.

Publicitate

Publicitate

Prima şansă o au chiar astăzi, cu începere de la ora 17,45. Partida se va disputa la Constanţa, iar adversarul nostru va fi Bulgaria. Din echipa selectată de tehnicianul gazist fac parte şi jucătorii pe care îi antrenează la echipa de club, Adrian Gutoaia, Titus Nicoară şi Andrei Mandache.

Publicitate

Prima formaţie clasată în cele 4 grupe extrase va avansa în semifinale, iar daca va câştiga două meciuri va avansa direct la CE, se arată pe www.frbaschet.ro. Astfel, România ar reuşi să îşi îndeplinească cerinţele foarte îndrăzneţe ale federalilor, care au fixat pe hârtie accederea la importanta întrecere.

Program România :

România – Bulgaria (1 august)
România – Islanda (7 august)
Bulgaria – România (10 august)
Islanda – România (16 august)
                                  

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Grav accident rutier pe Valea Oltului. Impact frontal între un TIR și autoturism

Grav accident rutier, sâmbătă dimineața, pe Valea Oltului, în zona localității Robești, două persoane fiind rănite.Impactul a avut loc...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect