17.6 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

„Sibiu Streetball” se mută în parcarea Sălii Transilvania

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Cea mai mare competiție de baschet 3×3 din Transilvania se va desfășura și în acest an. De data aceasta, Sibiu Streetball va avea loc într-o locație diferită, parcarea Sălii Transilvania fiind aleasă de către organizatori. Zilele de 29 și 30 septembrie vor fi cele în care baschetul va fi la putere în orașul nostru.
Peste 40 de echipe participante
Înscrierile au început deja și peste 40 de echipe din țară și din străinătate sunt așteptate să ia parte la turneu. Pasionații de streetball din țară și străinătate, amatori sau profesioniști care nu s-au înscris mai au posibilitatea on-line, pe https://play.fiba3x3.com/events/9c5b2add-94bd-41e3-a47b-0b0dd718bcb6/categories sau pe site-ul organizatorilor, https://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball/inscriere.
Concurenții vor participa la opt categorii: +35, Open Feminin, Open Masculin, U18 Feminin și Masculin, U10, U13 și U15. „Începând din acest an, Sibiu Streetball se mută în parcarea Sălii Transilvania, care pe viitor se va transforma într-o arenă dedicată baschetului 3×3. Ca în fiecare an, evenimentul își propune să atragă echipe de jucători profesioniști sau amatori, din țară sau din străinătate, la Sibiu. Obiectivul nostru principal este de a dezvolta comunitatea de baschet 3×3, de aceea organizăm și alte evenimente, cum a fost cel din vară, Sibiu Open 3×3, care a fost o competiție de promovare a baschetului 3×3. Acum revenim cu o nouă ediție a tradiționalului eveniment Sibiu Streetball, la care așteptăm cât mai multe echipe participante”, au declarat organizatorii întrecerii.        
Sport olimpic
Evenimentul va avea loc concomitent pe două suprafețe de joc. Organizatorii vor monta două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA, iar pentru confortul spectatorilor vor aduce și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri. Streetball-ul a devenit sport olimpic din 2017, iar disciplina a crescut pe plan internațional în ultimii ani de zile. „Sibiu Streetball” este o acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu. Competiția este organizată de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și Agenția Grey Projects.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Avem elevi excepționali. Ștefan Pop a câștigat Premiul Special la Olimpiada Națională de Geografie

Ștefan Pop este numele unui elev din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză de la Liceul Teoretic "Axente...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect