0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Sold out pentru partida dintre FC Hermannstadt și FCSB

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Reprezentanții FC Hermannstadt au anunțat în urmă cu câteva minute sold out în privința biletelor pentru partida de duminică seara cu FCSB.

În aceste condiții, potrivit paginii de Facebook a clubului sibian, programul casei de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu va fi suspendat până la următorul meci pe care FC Hermannstadt îl va disputa pe teren propriu.

banner

Partida dintre FC Hermannstadt și FCSB este programată duminică, 22 ianuarie, de la ora 20.45.

„Potrivit legii nr.4 din ianuarie 2008 privind combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, ART.10, alin.2, pentru efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, organizatorul de competiții sau jocuri sportive are obligația de a controla distribuirea biletelor, în limita locurilor admise, fără a depăși 90% din capacitatea arenei sportive.

Ne pare rău pentru toți cei care nu au reușit să achiziționeze bilete, dar vor mai avea ocazia la celelalte meciuri programate în Superliga, pe Stadionul Municipal Sibiu”, a transmis FC Hermannstadt pe Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect