17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Super Mama susține fotbalul sibian

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Super Mama se alătură echipei FC Hermannstadt în calitate de sponsor. Anunţul a fost făcut de clubul FC Hermannstadt pe pagina de facebook a clubului, înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, de sâmbătă, din deplasare.

Prezent în Sibiu de 20 de ani, Super Mama este cel mai mare lanț local de restaurante cu servire rapidă. Meniul restaurantelor Super Mama este echilibrat, bogat și diversificat și include preparate culinare tradiționale românești, precum și preparate specifice bucătăriei internaționale, în care se regăsește gustul de acasă.

banner

Prin cele 6 restaurante, dispuse în zone diferite ale orașului, Super Mama deservește mare parte din comunitatea sibiană. Cei aproximativ 5.000 de oaspeți Super Mama fac parte din categorii diverse: de la familii cu copii și angajați până la grupuri de prieteni, tineri și turiști.

„Este un parteneriat care ne onorează și ne obligă, în același timp. Dincolo de dispozițiile contractului pe care-l avem încheiat, vom susține activ echipa și prin prezența la meciuri, încurajând performanțele sportive”, a declarat Ovidiu Străjan, proprietarul restaurantelor Super Mama, pentru pagina de facebook a clubului.

La finalul meciurilor, sportivii și suporterii FCH sunt așteptați la masă în toate restaurantele Super Mama! Aici au parte de mâncare proaspăt pregătită, dar și de bucuria fiecărui meci sărbătorit împreună! Sibiul are fotbal și… Hai la masă!

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect