12.3 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Teste rapide COVID la returul barajului cu Mioveni pentru fanii FC Hermannstadt

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt va disputa miercuri, 2 iunie, de la ora 19, pe Stadionul “Gaz Metan” din Mediaș returul barajului de menținere în Liga I cu CS Mioveni. Partida se va disputa cu spectatori, un număr de 1.950 de bilete fiind disponibile pentru susținătorii formației sibiene.

Publicitate

Returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1 se va juca cu spectatori în tribune. Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 25%, în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului.

Publicitate

Toți cei care vor să asiste la acest meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, aceștia pot prezenta rezultatul negativ, avizat din punct de vedere medical, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Publicitate

În ziua meciului retur, 2 iunie, vor fi efectuate teste rapide (antigen) la poarta de acces de la Tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș. Aceste testări vor fi făcute contra cost de cadre medicale exclusiv pentru cei care vor să asiste la meci pe stadion. Testările vor începe la ora 16 și vor fi sistate la ora începerii meciului de baraj.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect