17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Tomas Rinkevicius continuă negocierile cu CSU 

Cele mai citite

Conducerea CSU Sibiu face tot posibilul pentru a-l menţine pe antrenorul principal Tomas Rinkevicius pe banca tehnică a sibienilor şi pentru următoarele două sezoane.

Mai avem câteva zile de discuţii cu Tomas, vom cădea la înţelegere. Dorim o înţelegere pe două sezone, un sezon plus un sezon. Am avut o chimie bună la echipă. Am mare încredere”

a declarat Laurenţiu Buduleci
banner
banner
banner
banner

Cele două părţi sunt în plină negociere pentru prelungirea contractului, iar perspectivele sunt promiţătoare. „Noi am avut o şedinţă de Consiliu de Administraţie şi ne-am manifestat acordul pentru prelungirea contractului cu Tomas. Partea financiară a contractului este agreată de ambele părţi, acum avem discuţii despre obiectivele pentru sezonul următor. Mai avem câteva zile de discuţii cu Tomas, vom cădea la înţelegere. Dorim o înţelegere pe două sezone, un sezon plus un sezon. Am avut o chimie bună la echipă. Am mare încredere”, a declarat Laurenţiu Buduleci, preşedintele secţiei de baschet a CSU Sibiu, în cadrul conferinţei de presă organizată de CSU. Echipa sibiană a început foarte prost sezonul 2022-2023, însă după venirea la echipă a lui Tomas Rinkevicius lucrurile s-au schimbat radical: calificare în Top 10, accedarea în play-off şi apoi în semifinale. Cu un final de sezon debordant, CSU Sibiu a câştigat medaliile de bronz, în finala mică cu Rapid, plecând de postura de outsider. 

Horaţiu Floca: „Spiritul lui CSU ne-a ajutat în momente dificile”   

Directorul CSU Sibiu, Horaţiu Floca, spune că acest sezon a avut de toate, urcuşuri şi coborâşuri, o doză mare de noroc, dar şi un spirit de echipă extraordinar. „Suntem la  finalul unui sezon, care a ţinut 10 luni şi o săptămână. A fost unul lung, greu, plin de imprevizibil, de provocări, de situaţii neprevăzute, pe care echipa l-a încheiat frumos, triumfal. Echipa l-a încheiat aşa cum merită jucătorii, antrenori, suporterii, partenerii, sponsorii şi toţi care au crezut în acest proiect al nostru. Acum, începem să facem planuri pentru viitor”, a spus Horaţiu Floca. Acesta crede că un rol decisiv l-a avut spiritul lui CSU, club „cu o mare tradiţie, care ne facem să nu dăm niciodată bătuţi, să acordăm mai multă energie. Noi am stabilit direcţia pe care să mergem şi paşii. Am îmbunătăţit echipa, am adus upgrade-ul şi rezultatele au venit. Am avut şi noroc, iar norocul ţine cu cei puternici”.    

Financiar au încheiat OK sezonul  

„Pe parcursul sezonului am primit infuzie de capital şi am ţinut să rămânem în zona sigură. Clubul a reuşit să primească bani. Este important că am fost inspiraţi în mutările pe care le-am făcut, iar echipa a materializat. Am terminat sezonul cu o victorie, ceea ce este important. Echipa a dovedit caracter, a vrut să demonstreze că există motivare. A existat un cadru propice să triumfe. La începutul sezonului, au fost probleme care nu veneau din interiorul echipei”, spune Laurenţiu Buduleci.

Suntem foarte bucuroşi pentru sportul sibian şi suporteri, care au fost mereu alături de noi, chiar şi la meciurile din deplasare.

declară Mirel Dragoste, căpitanul de la CSU

Mirel Dragoste, unul dintre liderii echipei sibiene, a spus că „mă bucur pentru sezonul pe care tocmai l-am încheiat, un sezon incredibil. Suntem foarte bucuroşi pentru sportul sibian şi suporteri, care au fost mereu alături de noi, chiar şi la meciurile din deplasare. Cu Rapid am dat tot ceea ce am avut mai bun. Am vrut să punem medaliile la gât, o chimie foarte bună între noi, jucători şi staff. Munca pe care am depus-o pe tot sezonul s-a văzut. Impactul lui Tomas Rinkevicius a fost foarte mare. A ştiut să ne pună în valoare pe fiecare, fiecare ştia ce are de făcut. Ar fi perfect să continuăm în această manieră”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect