11.8 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

Un fost jucător de la FC Hermannstadt se retrage din fotbal la 26 de ani

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un fost jucător de la FC Hermannstadt se retrage din activitatea sportivă la vârsta de 26 de ani.

Este vorba despre David Mayoral, care a mai jucat la echipe precum Real Valladolid, Cadiz sau Lugo și a bifat 29 de partide pentru echipa din Sibiu.

Publicitate

FC Hermannstadt l-a împrumutat în urmă cu 3 ani pe David Mayoral de la Cadiz. Într-un sezon petrecut în prima ligă de la noi, fotbalistul spaniol a marcat de cinci ori și a oferit patru pase de gol. Unul dintre cele mai importante goluri marcate pentru Hermannstadt a fost împotriva celor de la Voluntari, scor 3-2.

Publicitate

Mayoral a avut mai multe probleme la genunchi și a decis să se retragă din fotbal.

Publicitate

„Astăzi, cu inima grea, îmi anunț retragerea din fotbal din cauza unei accidentări care a marcat un punct de cotitură în cariera mea. De-a lungul anilor, a fost pasiunea mea și viața mea, dar realitatea este că genunchiul meu a spus că e timpul.

Chiar dacă nu voi mai fi fotbalist profesionist, voi fi mereu legat de acest sport care mi-a dat atât de mult. Vreau să-mi exprim recunoștința tuturor celor care m-au susținut de-a lungul carierei mele: cluburi, coechipieri, antrenori, suporteri și familia mea.

În ciuda faptului că acest capitol se termină prematur, mă simt privilegiat că am îndeplinit visul acelui copil care mergea în fiecare duminică pe stadionul Adolfo Suarez pentru a vedea echipa din orașul său.

Acum trebuie să merg pe alte căi, dar mereu cu același entuziasm ca acel copil”, a fost mesajul postat de fostul jucător de la FC Hermannstadt pe rețelele de socializare.

SURSĂ FOTO: www.digisport.ro

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Noaptea Muzeelor la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu vă invită sâmbătă, 18 mai, la cel mai important eveniment muzeal al...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect