17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Al doilea zbor de turism comercial. Printre pasageri se află un fost olimpic în vârstă de 80 de ani și o mamă alături de fiica sa

Cele mai citite

Campania Virgin Galactic va lansa în această după-amiază primul său zbor comercial în spațiu. Scopul zborului este de a afla cât de rentabil este turismul spațial.

La bordul rachetei se află un fost olimpic în vârstă de 80 de nai, o studentă de la Universitatea Aberdeen din Scoția și mama ei. Cele două au câștigat locurile în urma unei trageri la sorți.

banner
banner
banner
banner

După ce va decola la ora locală 16:00 (15:00 GMT) din New Mexico, Statele Unite, cu nava-mamă VMS Eve, VSS Unity se va separa de aceasta şi îi va transporta pe turişti în spaţiul suborbital, unde vor avea ocazia să experimenteze pentru scurt timp imponderabilitatea, admirând în acest timp Pământul, scrie Agerpres.

Călătoria va strânge fonduri pentru Space for Humanity, un grup nonprofit care doreşte să trimită în spaţiu oameni de rând pentru a le oferi o „perspectivă mai amplă” asupra provocărilor cu care se confruntă planeta noastră.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect