19.2 C
Sibiu
miercuri, mai 22, 2024

„Flori pe scări” în weekend

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Între 10-12 mai, zilnic între 10.00-22.00, Piața Aurarilor e reactivată de „Flori pe scări”, un festival care reunește artizani, artiști, specialiști, pentru o oază de liniște și relaxare.

Publicitate

„Sibiul istoric nu este doar Piața Mică și Piața Mare. Sibiul istoric se desfășoară și pe străzile boeme ale Orașului de Jos. El așteaptă, freamătă, înmugurește, se scutură, se plictisește, se scorojește și degradează în lipsa atenției și intenției. Totuși, puțin câte puțin, începe să nu mai fie așa și mici afaceri curajoase se deschid în această zonă pe care prea puțini sibieni și turiști deopotrivă o cunosc.

Publicitate

Acest Sibiu necunoscut care își schimbă fața merită susținut și încurajat! Și ca un prim pas, prin festivalul Flori pe Scări vrem să o facem să fie cu surle, trâmbițe și flori. Împreună cu o echipă de arhitecți, floriști, grădinari, meșteșugari, artiști și antreprenori locali vom transforma zona într-o grădină urbană — o oază de verdeață și relaxare — preț de 3 zile”, transmit organizatorii.

Publicitate

„Flori pe Scări” își propune să atragă astfel atenția asupra Pieței Aurarilor, care devine o alternativă stimulantă estetic și recreațional pentru familii. Totodată, organizatorii își doresc să aducă laolaltă comunitatea, dar și turiștii, pentru a le arăta un altfel de Sibiu. Un oraș dinamic, proactiv, care își promovează oamenii ce contribuie la evoluția lui.

Zona va fi animată prin expoziții de flori, coordonate de Ioana Nechifor, plante verzi, demonstrație florală live, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti. Tot aici veți găsi standuri cu vânzare de flori si produse artizanale, expoziții de pictură, tur ghidat, treasure hunt, discuții cu specialiști. De asemenea, sunt cuprinse în program evenimente cu şi pentru copii și adulți, zonă de relaxare, picnic urban, muzică live și stare de bine cât cuprinde.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Distincție uriașă pentru Sibiu. A obținut Marele Premiu și Orașe care Inspiră la Gala Destinația Anului

Marți seara s-a desfășurat Ateneul Român, Gala Destinația Anului, iar municipiul Sibiu a obținut Marele Premiu.A fost prima ediție...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect