13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Klaus & Barroso – proiecție specială în prezența echipei la Cine Gold pe 12 ianuarie 2024

Cele mai citite

Klaus & Barroso, comedia scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu), invită spectatorii la proiecții speciale în prezența echipei în 13 orașe.

Actorii Adrian Nicolae, Victoria Raileanu, Alexandru Ion și Mădălina Stoica vor fi prezenți la Cine Gold – Promenada Mall Sibiu pe 12 ianuarie, de la ora 19:00, înaintea proiecției ce va începe la ora 19:30, și vor rămâne în sală după film alături de spectatori pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

„Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!”

spune Cosmin Nedelcu „Micutzu”

Klaus & Barroso este un film produs de Bold Studio ce-i are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) încearcă să țină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri nepoftiți.
Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

TRAILER: https://youtu.be/2_idWJCmmaA

Biletele la Klaus & Barroso au fost puse in vanzare si se pot achizitiona de la caseriile CineGold, online sau din aplicatia CineGold.

Klaus & Barroso este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști lansat la începutul anului 2023.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite.

Klaus & Barroso va fi distribuit de Forum Film  în cinematografele din toată țara.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pieton în stare critică după ce a fost lovit de un microbuz

Un bărbat a fost transportat în stare extrem de gravă la spital, sâmbătă dimineața, după ce a fost lovit...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect