7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Patru studente promovează dragostea pentru munte

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Patru studente ale Facultății de Științe Economice sunt inițiatoarele unui proiect ce presupune organizarea unor drumeții în împrejurimile Sibiului, adresându-se în principal colegilor lor studenți, dar și tinerilor sub 35 de ani.

Echipa formată din Stoica Andrada, Tăvală Codruța, Tița Mădălina și Vladu Elena desfășoară acest proiect sub îndrumarea profesorilor Carolina Țimbalari și Dumitru Troanca, în strânsă colaborare cu Anii Drumeției. Proiectul este realizat în cadrul disciplinei Managementul Proiectelor și își propune să ofere studenților șansa de a aplica practic conceptele predate la clasă și de a implementa proiectele pe care le propun.

 Prima drumeție se va desfășura în data de 30 martie, traseul în circuit plecând din Valea Sadului către Căsuța MGS. A doua drumeție este programată pe 6 aprilie, pe un traseu cu plecare din Păltiniș către Vf. Oncești. Ultima drumeție este planificată pe 26 mai, pe minunatele dealuri din Rășinari.

Drumețiile vor dura între 5 și 6 ore, fiecare. Echipamentul necesar include încălțăminte și îmbrăcăminte adecvată, un rucsac mic de tură, un tricou de schimb și pelerină de ploaie. Participanții vor avea la ei și un mic pachețel cu mâncare și lichide pentru hidratare.

Pentru mai multe detalii și pentru a participa, urmăriți paginile lor de Instagram (drumetie.in.natura) și Facebook (Drumeție în natură).

„Alături de sponsorii noștri, vrem sa oferim participanților  o experiență uimitoare și interactivă, și, în același timp, posibilitatea de a descoperi frumosul din jurul nostru. Pentru orice întrebare sau nelămurire, vă stăm la dispoziție. Îndrăzniți să vă faceți amintiri frumoase și de neuitat”, au spus organizatorii.

Articol scris de Vasile Alexandru

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect