25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Peste 100 de meșteri își vor expune creațiile la Târgul Olarilor din Sibiu

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Târgul Olarilor din Sibiu va găzdui în perioada 4-5 septembrie peste 100 de meșteri din țară, în spațiul tradițional din Piața Mare.

Cel mai vechi eveniment cultural al Sibiului, Târgul Olarilor, are loc în acest an în perioada 4-5 septembrie, între orele 09.00 – 21.00, în Piața Mare din Sibiu. Cea de a 55-a ediție vine cu peste o sută de meșteri din centre renumite din țară precum Horezu, Corund, Baia Mare, Oboga, Glogova, Marginea, Obârşa, Rădăuţi, Braniştea, Vădastra și Baia Mare. Aceștia își vor expune creațiile, iar astfel localnicii și turiștii vor avea posibilitatea să le admire, dar și să le achiziționeze. Printre creațiile lor oamenii vor putea găsi oale, ulcele, vase decorative, farfurii şi căni.

Atmosfera va fi completată de muzica tradițională și demonstrații la roata olarului. Publicul poate urmări astfel cum se face un vas de lut și să se bucure de aerul tradițional al târgului. Cei care își doresc să participe trebuie să știe că accesul se face în conformitate cu normele legislative privind prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect