27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Sibienii sunt invitați la campania de ecologizare din cadrul programului Anii Drumeției

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Autoritățile județene lansează o campanie de ecologizare a traseelor de drumeție, în cadrul Programului „Anii Drumeției”, încurajând astfel comunitățile locale și pasionații de drumeție și mișcare în aer liber să contribuie activ la menținerea curățeniei pe traseele din Județul Sibiu.

În data de 19 august va avea loc prima ediție a evenimentului lunar de ecologizare a potecilor din județ, în zona Bâlea: Bâlea Lac, Valea Bâlii, Bâlea Cascadă, iar doritorii sunt invitați să completeze formularul de înscriere: https://forms.gle/gPKh6W7PuQp5FEyV8.

banner

„Credem că a venit momentul să ducem aprecierea și grija pe care le avem pentru natură la nivelul următor. Suntem mândri de comunitatea care a crescut în jurul Programului „Anii Drumeției” și ne bucurăm să cunoaștem, de la o săptămână la alta, tot mai mulți pasionați de drumeție și mișcare în aer liber, cu care să descoperim și să apreciem împreună frumusețea potecilor din județ. Vrem să îi implicăm în menținerea curățeniei pe poteci și să le cerem ajutorul în a răspândi mai departe respectul și grija față de natură”, a transmis Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Organizatorii plănuiesc o altfel de acțiune de ecologizare, una în care participanții vor fi introduși în specificul zonei, vor avea parte de o tură ghidată, premii și surprize. Aceștia vor asigura voluntarilor transportul dus-întors, accesoriile pentru curățenie, cât și gustările din timpul zilei.

Pentru mai multe informații despre eveniment, program și echipamentul necesar, vă invităm să consultați pagina evenimentului: www.aniidrumetiei.ro/evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect