16.3 C
Sibiu
sâmbătă, august 13, 2022

Sibianul Marcel Manea, campion mondial și european la culturism și fitness, va fi premiat de Primăria Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Sibianul Marcel Manea, campion mondial și european la culturism și fitness, va fi premiat de Primăria Sibiu pentru rezultatele obținute. Sportivului îi va fi alocată suma de 10.000 de lei, hotărârea aflându-se pe ordinea de zi a Consiliului Local Sibiu din această săptămână.

Primăria Sibiu propune premierea sportivului Marcel Manea, câștigător al titlului de campion mondial și campion european la culturism și fitness, cu suma de 10.000 de lei net. În hotărârea CL se precizează că premiul este oferit pentru recunoașterea contribuției sportivilor sibieni la promovarea imaginii municipiului Sibiu și pentru motivarea acestora în realizarea de noi performanțe.
„Suma necesară fondului de premiere va fi suportată din bugetul local al Municipiului Sibiu și se impozitează conform prevederilor Codului Fiscal. (…) Municipiul Sibiu apreciază și răsplătește efortul sportivilor sibieni, continuând să premieze rezultatele deosebite ale acestora și realizarea unor performanțe notabile”, se mai arată în hotărâre.
La 41 de ani, sibianul Marcel Manea a atins cel mai înalt nivel din cariera sa sportivă. Sportivul a câștigat titlul suprem la categoria 90 kg în cadrul Campionatului mondial de culturism și fitness Seniori și Masters, care a avut loc în Spania, în noiembrie 2020, participând alături de lotul Federației Române de Culturism și Fitness.
De asemenea, în luna septembrie a acestui an, Marcel Manea a câștigat titul de campion european la culturism, la categoria Masters +40 de ani, în cadrul unei competiții care a avut loc tot în Spania, cât și titlul de campion balcanic în cadrul Campionatului Balcanic de Culturism și Fitness care a avut loc la Drobeta Turnu-Severin.
De-a lungul anilor, sportivul sibian a obținut 6 titluri de Campion Național la Culturism și a câștigat de 5 ori Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect