16.3 C
Sibiu
sâmbătă, august 13, 2022

900 de locuri de muncă, în Spania

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

O firmă din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor. Este vorba despre căpșuni, zmeură, mure și afine. Se va lucra 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

banner

Vor fi selecționate 600 de femei și 150 cupluri, cu vârsta între 18 și 50 de ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Nu se solicită cunoașterea unei limbi străine.

Salariul brut oferit este de 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA, iar câștigul net este de 41,29 euro/zi. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi), precum și persoanelor care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie, iar muncitorii vor achita utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie), respectiv 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor. Se realizează angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile.

Persoanele cu domiciliul în județul Sibiu, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, compartiment EURES (informații și la telefon 0269.210.882 int. 119), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numarul de securitate sociala din Spania – acolo unde este cazul). Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect