13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Comedia „Mai tăntălău, mai gogoman” lider de box office. Video

Cele mai citite

Comedia regizorilor Bobby Farrelly şi Peter Farrelly „Mai tăntălău, mai gogoman/ Dumb and Dumber To”, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, obţinând încasări de 38 de milioane de dolari, în primul weekend de difuzare. Filmul îi readuce în atenția iubitorilor de comedie pe Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden şi Kathlene Huslin. Lloyd şi Harry, protagoniștii seriei pornesc într-o nouă călătorie, la 20 de ani după prima lor aventură, de data aceasta pentru a o găsi pe fiica lui Harry, despre care acesta tocmai a aflat că există şi care a fost dată spre adopţie imediat după naştere.
Actorii Jim Carrey şi Jeff Daniels şi-au unit forţele pentru a readuce la viaţă comedia – „Tăntălăul şi Gogomanul”, după 10 ani de la prima producţie.
http://youtu.be/lGXHVlEklgQ
Pelicula „Cei 6 super eroi/ Big Hero 6”, produsă de Marvel Studios şi Walt Disney, regizată de Don Hall şi Chris Williams, a ocupat locul al doilea, cu încasări de 36 de milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Filmul de animaţie prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, şi un robot uriaş gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizaţi, luptă pentru apărarea oraşului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.

Locul al treilea în topul încasărilor de vineri până duminică din cinematografele nord-americane a revenit peliculei „nterstellar: Călătorind prin Univers”, regizată de Chris Nolan, care a obţinut 29,19 milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, filmul „Interstellar: Călătorind prin Univers” îi poartă pe spectatori într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depăşeşte limitele imaginabilului şi le oferă o experienţă unică, interstelară.

Drama „Beyond the Lights”, regizată de Gina Prince-Bythewood, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Filmul, în care joacă Gugu Mbatha-Raw, Nate Parker şi Minnie Driver, o are ca protagonistă pe Noni, o celebră cântăreaţă care se confruntă cu presiunea pusă asupra ei de statutul de vedetă, lucru care o face să fie foarte aproape de a greşi semnificativ. Noni îl întâlneşte pe Kaz, un tânăr poliţist, care o ajută să se elibereze şi să devină artista care îşi doreşte să fie.
http://youtu.be/5-NsI8lZ5Lw
Lungmetrajul „Fata dispărută/ Gone Girl”, regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,62 de milioane de dolari de vineri până duminică. Avându-i în distribuţie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris şi Missi Pyle, „Fata dispărută” este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunţă autorităţile că soţia lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect şi a investigaţiei poliţiştilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni şi întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile şi comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esenţială este pe buzele tuturor: Şi-a omorât Nick soţia?

Pe locul al şaselea s-a clasat comedia „St. Vincent”, regizată şi scrisă de Theodore Melfi, cu încasări de 4 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, care a obţinut, în total, încasări de 33,5 milioane de dolari în cele şase săptămâni de difuzare şi care îi are în distribuţie pe Melissa McCarthy, Naomi Watts şi Bill Murray, îi are ca protagonişti pe un băiat ai cărui părinţi tocmai au divorţat şi pe vecinul său, un veteran de război mizantrop, hedonist şi certăreţ, jucat de Bill Mray, care devine prietenul şi mentorul tânărului.

Pelicula „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, regizată de David Ayer, cu Brad Pitt, Anamaria Marinca şi Shia LaBeouf în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şaptea în topul încasărilor, în al cincilea weekend de difuzare, cu 3,81 de milioane de dolari. Lungmetrajul spune povestea unui sergent, supranumit Wardaddy, şi a echipajului de cinci soldaţi al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, îşi duce soldaţii într-o misiune sinucigaşă în spatele liniilor inamice.

Drama „Prădător de noapte/ Nightcrawler”, regizată de Dan Gilroy şi cu Jake Gyllenhaal, Rene Russo şi Bill Paxton în distribuţie, s-a clasat pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,03 milioane de dolari de vineri până duminică, în al treilea weekend de difuzare. Filmul prezintă un tânăr hotărât, în căutarea unui loc de muncă, Lou Bloom, care ajunge să se implice în lumea ciudată şi periculoasă a jurnalismului de investigaţie din Los Angeles. Limitele dintre simpla observaţie şi participarea la evenimente dispar încet, iar Bloom devine personajul principal al poveştii pe care o relatează.

Locul al nouălea a revenit filmului „Ouija”, regizat de Stiles White, avându-i în distribuţie pe Olivia Cooke, Ana Coto şi Daren Kagasoff, cu încasări de 3,02 milioane de dolari în al patrulea weekend de difuzare în cinematografele nord-americane. Pelicula spune povestea unui grup de prieteni care trebuie să se confrunte cu cele mai puternice temeri în momentul în care aduc la viaţă spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulate „Ouija”.

„Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”, comedia cu accente dramatice regizată de mexicanul Alejandro Gonzales Inarritu, cu Michael Keaton şi Naomi Watts, s-a clasat pe poziţia a zecea în box office-ul nord american, cu încasări de 2,45 de milioane de dolari, în al cincilea weekend de difuzare. Michael Keaton, în vârstă de 62 de ani, îl interpretează în acest film pe Riggan Thomson, un actor în derivă care încearcă să îşi recâştige publicul. În încercarea lui, protagonistul este susţinut de fiica sa (Emma Stone), proaspăt externată dintr-o clinică de dezintoxicare şi care îi devine asistentă, de o actriţă şi de un actor excentric. (Sursa Mediafax)

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect