24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

FC Hermannstadt a obținut a 24-a victorie în campionat

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt Facebook

Alb-roșii continuă seria incredibilă de partide fără eșec în toate competițiile! FC Hermannstadt a câștigat și în etapa cu numărul 33 din Liga a II-a, 1-0 împotriva lui FC Argeș. Radu Crișan a fost autorul golului. Datorită acestui rezultat, FCH este tot mai aproape de promovare, jucătorii mai au nevoie doar de un punct pentru a-și asigura prezența în Liga I din sezonul viitor.
Prima repriză a meciului de azi a fost plictisitoare. Au fost numai două ocazii în cele 45 de minute, iar ritmul a fost unul slab. Petrișor Petrescu a fost singurul fotbalist ce a încercat să schimbe acest lucru, dar nu l-a putut învinge pe goalkeeper-ul piteștean. La prima fază, lovitura sa de cap a fost respinsă peste bară de Octavian Popescu, iar la a doua, șutul său a fost prins de portar. Repriza secundă de pe stadionul Municipal a început cu același jucător în prim plan. Execuția sa din minutul 50 a trecut peste, iar zece minute mai târziu, Petrescu a încercat un lob spectaculos, dar portarul argeșean a reușit să respingă cu vârful degetelor.
Ofensiva gazdelor a continuat, iar FC Hermannstadt a obținut un penalty după un henț la Buhăescu. Cosmin Neagu nu a putut profita de această șansă, mingea sa ajungând în bară. Până la urmă, echipa lui Pelici a fost răsplătită pentru faptul că a fost mai ofensivă. Radu Crișan a marcat unicul gol al partidei în minutul 70. Stoperul echipei sibiene a înscris cu o lovitură de cap în vinclu, după un corner. Finalul a aparținut tot gazdelor, argeșenii nereușind să-și creeze ocazii importante la poarta apărată de Toma Niga. De partea cealaltă, Blănaru și Petrescu au încercat să ducă scorul la 2-0, dar meciul s-a terminat cu 1-0. Cu acest succes, Rusu și compania acumulează 80 de puncte.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Doi cicliști din Mediaș au fost convocați la lotul național

Doi cicliști medieșeni au fost convocați la lotul național care va participa la Cupa Mondială din Cehia.Federația Română de...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect