15.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

FC Hermannstadt a obținut a 24-a victorie în campionat

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt Facebook

Alb-roșii continuă seria incredibilă de partide fără eșec în toate competițiile! FC Hermannstadt a câștigat și în etapa cu numărul 33 din Liga a II-a, 1-0 împotriva lui FC Argeș. Radu Crișan a fost autorul golului. Datorită acestui rezultat, FCH este tot mai aproape de promovare, jucătorii mai au nevoie doar de un punct pentru a-și asigura prezența în Liga I din sezonul viitor.
Prima repriză a meciului de azi a fost plictisitoare. Au fost numai două ocazii în cele 45 de minute, iar ritmul a fost unul slab. Petrișor Petrescu a fost singurul fotbalist ce a încercat să schimbe acest lucru, dar nu l-a putut învinge pe goalkeeper-ul piteștean. La prima fază, lovitura sa de cap a fost respinsă peste bară de Octavian Popescu, iar la a doua, șutul său a fost prins de portar. Repriza secundă de pe stadionul Municipal a început cu același jucător în prim plan. Execuția sa din minutul 50 a trecut peste, iar zece minute mai târziu, Petrescu a încercat un lob spectaculos, dar portarul argeșean a reușit să respingă cu vârful degetelor.
Ofensiva gazdelor a continuat, iar FC Hermannstadt a obținut un penalty după un henț la Buhăescu. Cosmin Neagu nu a putut profita de această șansă, mingea sa ajungând în bară. Până la urmă, echipa lui Pelici a fost răsplătită pentru faptul că a fost mai ofensivă. Radu Crișan a marcat unicul gol al partidei în minutul 70. Stoperul echipei sibiene a înscris cu o lovitură de cap în vinclu, după un corner. Finalul a aparținut tot gazdelor, argeșenii nereușind să-și creeze ocazii importante la poarta apărată de Toma Niga. De partea cealaltă, Blănaru și Petrescu au încercat să ducă scorul la 2-0, dar meciul s-a terminat cu 1-0. Cu acest succes, Rusu și compania acumulează 80 de puncte.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect