10.1 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Președintele spune că demiterea lui Voiculescu a fost corectă. În această seară va numi noul ministru al sănătății

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut primele declarații despre conflictul, deja încheiat, dintre PNL și USR PLUS, care s-a soldat cu demiterea ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, și înlocuirea acestuia cu medicul Ioana Mihăilă.

„Modificarea din guvern care s-a făcut a fost corectă”. Aceasta a fost prima declarație făcută de Klaus Iohannis referitoare la demiterea lui Voiculesc de la Ministerul Sănătății. Președintele a promis că în acestă seară ar putea semna decretul de numire în funcție a Ioanei Mihăilă, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Publicitate

Președintele Iohannis a vizitat centrul mobil de vaccinare din județul Ilfov, din Afumați, și aici a fost întrebat de jurnaliști despre posibilitatea de învestire a noului ministru al sănătății. „În această seară cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al sănătății”, a spus Iohannis, precizând că va fi anunțat planificarea privind ceremonia.

Publicitate

Președintele s-a referit și la discuțiile din coaliția de guvernare, spunând că „au negociat o formă de înțelegere politică care nu taie din atribuțiile nimănui. În orice coaliție e bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite și puse în practică. Eu sunt convins că de acum coaliția va funcționa mai bine”. La final, președintele a ținut să spună câteva cuvinte și despre schimbarea ministrului Voiculescu. „Modificarea din guvern care s-a făcut a fost corectă”.

Publicitate

USR PLUS a desemnat-o pe Ioana Mihăilă, 41 de ani, medic, secretar de stat, proprietar al unei clinici medicale în Oradea, pentru a ocupa funcția de ministru al sănătății.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

VIDEO. Crucea Roșie: „Din Sibiu Punem Stop Joc Drogurilor!” prin dans

Ați trecut ieri seară, în jurul orei 19:30, prin Piața Mare și ați văzut în jur de 70 de...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect