13.7 C
Sibiu
sâmbătă, mai 4, 2024

Președintele spune că demiterea lui Voiculescu a fost corectă. În această seară va numi noul ministru al sănătății

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut primele declarații despre conflictul, deja încheiat, dintre PNL și USR PLUS, care s-a soldat cu demiterea ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, și înlocuirea acestuia cu medicul Ioana Mihăilă.

„Modificarea din guvern care s-a făcut a fost corectă”. Aceasta a fost prima declarație făcută de Klaus Iohannis referitoare la demiterea lui Voiculesc de la Ministerul Sănătății. Președintele a promis că în acestă seară ar putea semna decretul de numire în funcție a Ioanei Mihăilă, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Publicitate

Președintele Iohannis a vizitat centrul mobil de vaccinare din județul Ilfov, din Afumați, și aici a fost întrebat de jurnaliști despre posibilitatea de învestire a noului ministru al sănătății. „În această seară cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al sănătății”, a spus Iohannis, precizând că va fi anunțat planificarea privind ceremonia.

Publicitate

Președintele s-a referit și la discuțiile din coaliția de guvernare, spunând că „au negociat o formă de înțelegere politică care nu taie din atribuțiile nimănui. În orice coaliție e bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite și puse în practică. Eu sunt convins că de acum coaliția va funcționa mai bine”. La final, președintele a ținut să spună câteva cuvinte și despre schimbarea ministrului Voiculescu. „Modificarea din guvern care s-a făcut a fost corectă”.

Publicitate

USR PLUS a desemnat-o pe Ioana Mihăilă, 41 de ani, medic, secretar de stat, proprietar al unei clinici medicale în Oradea, pentru a ocupa funcția de ministru al sănătății.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

INTERVIU. Daniel Buzdugan: „Să ne preocupăm mai puțin de grijile de multe și să acordăm mai mult atenția lui Dumnezeu”

Orice întâlnire cu Daniel Buzdugan este ea însăși un început de bucurie. Savuros în abordare, familiar de prietenos, realizatorul...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect