19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

A doua etapă a dezinsecţiei în municipiul Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

A doua etapă a acţiunii de dezinsecţie va avea loc luni, 20 august şi marţi, 21 august. Firma contractată de municipalitate va pulveriza substanţele active în parcurile şi în zonele verzi din municipiul Sibiu.

banner

Prima etapă a fost parcursă la începutul lunii mai a acestui an când au fost împrăştiate substanţe pentru dezinsecţie şi împotriva căpuşelor.

Acţiunea din prezent va începe luni, 20 august, după ora 20 şi va fi continuată în noaptea dinspre marţi, 21 august spre miercuri, 22 august. Echipele de dezinsecţie vor acţiona în prima fază în zonele verzi de lângă Calea Dumbrăvii, în zona Cimitirului Municipal, în parcuri şi apoi în zonele verzi situate în cartierele de blocuri.

Municipalitatea îi roagă pe sibieni să evite aceste zone atunci când se efectuează pulverizarea. Menţionăm că substanţele folosite pentru dezinsecţie sunt în conformitate cu normele legale. în cazul în care condiţiile meteo nefavorabile nu permit desfăşurarea acţiunii, aceasta va fi reprogramată.

Valoarea contractelor încheiate pentru dezinsecţie şi pentru pulverizarea substanţei împotriva căpuşelor, pentru etapa din mai şi pentru cea din august, se ridică la 126.200 lei + TVA.

în paralel, Serviciul Parcuri şi Zone Verzi şi Serviciul Gospodărire continuă să acţioneze asupra vegetaţiei, pentru a o menţine scurtă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect