19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

A fost aprobat bugetul Mediașului

Cele mai citite

Municipiul Mediaș are buget pentru acest an. În cadrul primei ședințe ordinare din acest an, consilierii locali au aprobat bugetul municipiului Mediaș.

De asemenea, conform prevederilor legale, a fost organizată, în data de 16 ianuarie 2023 și o dezbatere publică a proiectului bugetului local aferent anului curent.

Pentru anul 2023, bugetul local de venituri și cheltuieli al municipiului Mediaș este în valoare de peste 285 de milioane de lei. În cadrul acestuia, partea de „Servicii publice generale“ are alocată suma de 34 de milioane de lei, partea de „Apărare, ordine și siguranță națională“ suma de 4 milioane de lei, părții de „Cheltuieli social-culturale“ îi revine suma de 113 milioane de lei, iar pentru „Servicii și dezvoltare publică, Acțiuni economice“ sunt alocate fonduri în valoare de aproape 133 de milioane de lei.

Întregul buget al municipiului Mediaș va putea fi consultat pe site-ul municipalității – www.primariamedias.ro, accesând secțiunea Informații Publice – Informații financiare – Buget –Buget Aprobat 2023.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect