11.2 C
Sibiu
luni, septembrie 26, 2022

Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând de marţi

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Circulaţia pe DN 7C (Transfăgărăşan), între judeţele Sibiu şi Argeş, va fi închisă, începând de marţi, din cauza condiţiilor meteorologice, urmând să se redeschidă traficului în 30 iunie 2012, transmite corespondentul MEDIAFAX.

banner

Potrivit unui comunicat de presă postat, luni, pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR), Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan – se închide circulaţiei, de la 1 noiembrie, între km 104 + 000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la km 130 + 800 (Cabana Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu).
„Decizia a fost luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare a DN 7C – Transfăgărăşan – aprobat şi având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă care pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri, pericol de polei, etc”, se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, circulaţia pe DN 7C Transfăgărăşan va fi închisă până în 30 iunie 2012, sectorul de drum închis traficului urmând a fi semnalizat corespunzător.
Până în iunie 2012, turiştii care doresc să ajungă la Bâlea Lac, venind dinspre Sibiu, pot urca până la Bâlea Cascadă cu maşina, iar de acolo cu telecabina care deja funcţionează.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect