7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Consiliul Județean a stabilit pe cine premiază la Gala Sportului

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Cosmin PAL 

Consiliul Județean Sibiu a definitivat și stabilit Clasamentul final pentru sportivii și antrenorii din județul Sibiu, care au obținut rezultate deosebite în anul 2023. Acesta a fost postat astăzi pe pagina de internet a Consiliului Județean Sibiu.

Contestațiile privind clasamentul întocmit se pot depune până mâine, 26 martie, ora 11, la Consiliul Județean. Cei mai buni sportivi și antrenori din județul Sibiu, care au obținut rezultate remarcabile în cursul anului 2023, vor fi premiați de către Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Galei Sportului, programată să aibă loc în data de 11 aprilie 2024, la Sala Transilvania. Valoarea premiilor care se vor acorda este de 100.000 lei, sumă alocată din bugetul local al CJ Sibiu.

În vederea identificării celor mai buni sportivi și antrenori, Consiliul Județean Sibiu a fost deschisă în 29 februarie 2024 sesiunea de depunere a formularelor pentru înscrierea la evenimentul de premiere amintit. Astfel, până în data de 8 martie 2024, asociațiile și cluburile sportive din județ au fost invitate să depună formularul de înscriere la sediul Consiliului Județean Sibiu, strada General Magheru, nr. 14 sau să îl transmită online, împreună cu declarația pe propria răspundere privind autenticitatea/veridicitatea documentelor depuse.

Vezi cei mai buni sportivi și antrenori din anul 2023 aici.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect