11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO: Piața Habermann plină de copii atrași de meseria de polițist. Ziua Poliției Române la Sibiu

Cele mai citite

Pe 25 martie, România celebrează Ziua Poliției, coincizând cu sărbătoarea creștină a Bunei Vestiri. Acest eveniment marchează un moment special, deoarece simbolul Bunei Vestiri, prezent pe primul steag al Marii Adunări Naționale și ulterior pe drapelul actual al Poliției Române, este onorat în acest context.

La Sibiu, Ziua Poliției Române este sărbătorită cu fast astăzi, în Piața Habermann. Polițiștii sibieni vă așteaptă până la ora 14 cu o serie de activități educative și interactive. Printre acestea se numără diverse ateliere de educație rutieră, standuri expoziționale de tehnică, demonstrații de dresaj canin și multe altele.

Sute de copii au inundat Piața Habermann și cu entuziasm în suflet, i-au privit pe polițiști ca pe niște exemple de urmat. Demonstrațiile de dresaj canin au acaparat atenția celor mici, fiind ”vrăjiți” de câinii care executau ordinul polițiștilor.

„Ca în fiecare an, cu prilejul Zilei Naționale a Poliției Române, obișnuim să sărbătorim alături de comunitate. Am invitat elevii mai multor școli și locuitorii orașului să fie alături de noi la un eveniment în care am pregătit surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Am realizat ateliere de informare rutieră și nu numai, am desfășurat exerciții cu echipa canină și am expus autospecialele și echipamentele de care dispunem. Ca de fiecare dată, entuziasmul celor mici ne motivează și ne alimentează cu energie. Le cerem să transmită informațiile pe care le-au învățat astăzi și familiei”, spune Ionuț Natea, inspector principal de poliție în cadrul Serviciului Rutier Sibiu din cadrul IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect