25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Federația Română de Fotbal a inspectat Stadionul Municipal. „Eveniment special” de inaugurare, la Sibiu

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Stadionul Municipal Sibiu este în plin proces de construire, cele mai intense activități derulate fiind cele de la fosta tribună oficială, care a fost demolată și acum se reconstruiește. Stadionul ar trebui să fie gata în toamna acestui an, potrivit informațiilor din acest moment. Din acest motiv, Primăria Sibiu se gândește deja la un eveniment inaugural, dar și la omologarea pe care stadionul trebuie să o primească pentru meciurile FC Hermannstadt.

Primăria Sibiu a făcut o primă inpsecție pe șantierul Stadionului Municipal, împreună cu mai mulți reprezentanți ai Federației Române de Fotbal. Au fost pe stadion Alexandru Cândea – managerul departamentului de evenimente al FRF, Florin Sari – CSR manager și Alexandru Nicila – security manager, după cum precizează administrația sibiană.

Inspectie FRF Station Sibiu 2 1024x681

Posibil meci al echipei naționale, la Sibiu

„S-au purtat discuții pe tema organizării și modului de funcționare a noului Stadion din Sibiu, precum și primele idei pentru evenimentul special care va marca deschiderea acestui obiectiv”, spune primăria, fără să explice deocamdată despre ce ar putea fi vorba. Este posibil să fie organizat un meci al unei echipe naționale, oficial sau amical, care să marcheze momentul inaugural al acestui obiectiv construit integral cu bani din bugetul orașului Sibiu.

Inspectie FRF Station Sibiu 3 1024x681
Echipele Primăriei Sibiu, FRF și de la CONA fac o primă inspecție a Stadionului Municipal Sibiu

„Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru implicare și pentru faptul că este alături de noi cu toată experiența pe care o are în domeniu. Mă bucur că cei trei experți au apreciat ceea ce au văzut în locație, arena bifând multe puncte importante pe care reprezentații FRF le-au avut în vedere. Vom ține legătura strâns cu Federația pentru că ne dorim o cât mai bună funcționare și utilizarea Stadionului la adevăratul său potențial”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Inspectie FRF Station Sibiu 4 1024x681
Inspectie FRF Station Sibiu 5 1024x681

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect