25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

FOTO Două titluri naționale pentru ciclista sibiană Iana Balteș

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Iana Balteș, ciclista sibiană cu numeroase premii obținute anii trecuți, a reușit o nouă performanță de excepție.

Iana a participat, weekend-ul trecut, la Cluj Napoca, la Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country. Iana Balteș a reușit să câștige două titluri de campionaă națională la Short Track (XCC) și Olympic Cross Country (XCO) la categorii Cadeți A 14-15 ani.

Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country, probele de Short Track (XCC) și Olympic Cross Country (XCO), s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 17-19 iunie. La competiție au participat cei mai buni rideri din țară. Competiția s-a desfășurat pe Drumul Sfântu Ioan, strada Valea Gârbăului din Cluj-Napoca. Lungimea traseului a fost de 3,95 kilometri cu 185 metri diferență de nivel pe tur. Evenimentul a fost organizat de ACS Transilvania MTB, Federația Română de Ciclism și Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Primăria Cluj Napoca și Consiliul Județean Cluj.

La Cluj Napoca a participat și Vlad Dascălu – Trek Factory Racing – locul 2 mondial, concurent la Campionatul National de Cross Country XCC / XCO. Vlad Dascălu a făcut spectacol la Cluj și le-a demonstrat tuturor celor prezenți profesionalismul și dedicarea lui pentru acest sport.

Anul trecut, ciclista sibiană Iana Balteș a mai reușit o performanță de excepție. Sportiva a reușit să câștige Cupa României la categoria 13-14 ani. Ultimele două etape ale Cupei României la Mountainbike Copii au avut loc în 18 septembrie la Porumbacu de Sus și în 2 octombrie la Câmpulung Muscel. Iana Balteș a dominat categoric ambele curse câștigând astfel Cupa României la categoria feminin 13-14 ani cu victorii la toate cele cinci etape. Până acum, sportiva sibiană a câştigat locul I la Campionatul Naţional de Mountainbike, un alt loc I la Campionatul Naţional de contratimp pe şosea, la Zărneşti şi locul 3 la Campionatul Naţional de Şosea-fond, la Zărneşti. Un concurs de suflet pe care l-a câştigat Iana este TBT Race Saschiz, sportiva sibiană clasându-se pe locul I la general feminin, pe distanţa de 42 de kilometri.

Photo credit: ACS Transilvania MTB

Iana Baltes Concurs Cluj Napoca 1
Iana Baltes Concurs Cluj Napoca 2
Iana Baltes Concurs Cluj Napoca 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect