9.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO: 9 șantiere sunt deschise în Sibiu. Unde se lucrează în această perioadă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Nouă șantiere de modernizare a străzilor sunt în desfășurare în acest moment pe diferite străzi din municipiul Sibiu.

Pe strada Viitorului s-au încheiat lucrările la rețelele de utilități și la iluminatul public și s-a amenajat fundația drumului și a trotuarelor.

Publicitate

Sub podul CFR s-a realizat o lucrare foarte complexă de amenajare a unei structuri de mari dimensiuni pentru protecția colectorului de canalizare, prin turnarea unor grinzi și a unei plăci din beton armat.

Publicitate

În aceste zile s-a așternut balast stabilizat pe carosabil, iar în următoarele săptămâni se va turna asfaltul pe carosabil și pe trotuare.

Pe strada Bruxelles s-au încheiat lucrările la rețele, iar pe carosabil s-au turnat deja primele două straturi de asfalt.

Trotuarele sunt finalizate deja, iar zonele verzi sunt și acestea amenajate. În prezent se lucrează la ridicarea la cotă a gurilor de scurgere și urmează turnarea ultimului strat de asfalt.

Pe străzile Irisului, Dafinului și Lavandei lucrările la rețelele de apă, canalizare și iluminat s-au încheiat, iar structura drumului a fost creată.

S-a așternut piatra spartă pe carosabil pentru pregătirea asfaltării. Ultimul pas va fi asfaltarea carosabilului și a trotuarelor.

Pe strada Irisului se lucrează în prezent la subtraversarea digului, o lucrare mai complexă, pentru descărcarea canalizării pluviale.

Pe strada Atena s-a finalizat amenajarea noii canalizări menajere și pluviale.

Pe strada Trifoiului se execută lucrările de canalizare pluvială.

Pe strada Marburg s-a finalizat amenajarea canalizării pluviale și săpătura generală și s-a așternut stratul de balast de umplutură pe carosabil.

Și amenajarea trecerii peste calea ferată de pe Calea Turnișorului avansează, intervenindu-se cu săpătura și așternerea noilor straturi suport între cele 6 linii de cale ferată.

„În cartierul Veterani s-au încheiat lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în prima zonă pe care o vom viabiliza și ca drumuri.

Pe străzile Bruxelles, Viitorului, Irisului, Dafinului și Lavandei ne apropiem de finalizare.

Am început în această primăvară și lucrări noi, pe străzile Atena, Marburg și Trifoiului, precum și amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe Calea Turnișorului”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect