9.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

VIDEO: Un sibian va fi amendat cu cel puțin 30.000 de lei. Ce a făcut bărbatul

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un sibian se va alege cu o amendă uriașă după ce a aruncat deșeuri din construcții la o platformă de colectare a deșeurilor menajere.

S-a întâmplat pe platforma din spatele școlii numărul 1 din cartierul Ștrand, bărbatul fiind surprins în timp ce arunca deșeurile.

Publicitate

Pentru fapta sa, sibianul riscă o amendă cuprinsă între 30.000 și 45.000 de lei.

Publicitate

„Deșeurile din construcții NU se aruncă la pubelele publice!

Pentru că a făcut acesta, un sibian va plăti o amendă usturătoare. Bărbatul a fost filmat în timp ce arunca mai multe resturi din construcții la platforma de colectare a deșeurilor menajere din spatele școlii nr. 1 din cartierul Ștrand.

După ce îl vor identifica pe cel care a condus mașina din care au fost aruncate deșeurile, polițiștii locali îi vor aplica o amendă contravențională.

Pentru astfel de fapte, abandonarea deșeurilor, amenda este cuprinsă între 30.000 și 45.000 lei pentru persoane fizice și între 50.000 și 70.000 pentru cele juridice.

Vă reamintim că dacă aveți astfel de deșeuri, firma de salubritate le va ridica și le va transporta în locurile special amenajate pentru depozitare.

Acest serviciu este cu siguranță mai ieftin decât amenda prevăzută de lege dacă le aruncați în locuri interzise, poluând zona respectivă”, a transmis municipalitatea sibiană pe Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect