7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO: Se asfaltează două străzi din cartierul medieșean Gloria

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

În această săptămână au început lucrările de turnare a stratului de uzură pe strada Petroliștilor din cartierul Gloria.

Lucrările vor continua și pe strada Metanului, unde în aceste zile se execută lucrări de amenajare a trotuarelor.

Anterior acestor lucrări, operatorul Apa Târnavei Mari a efectuat lucrări de reabilitare a sistemelor de apă și canalizare menajeră.

După finalizarea lucrărilor de turnare a stratului de uzură, urmează etapa aplicării marcajelor rutiere adecvate și montarea indicatoarelor de circulație.

„Dacă în toamna anului trecut vorbeam cu medieșenii care locuiesc în această zonă că urmează să modernizăm rețelele de apă și canalizare, astăzi, am trecut la următoarea etapă și anume aceea de a reface trotuarele și de a turna covor asfaltic.

După strada Petroliștilor urmează strada Metanului, sunt lucrări importante pentru cartierul Gloria și cu siguranță vor fi duse la bun sfârșit.

Trecem printr-o perioadă în care, din păcate, sunt unele persoane care spun că în cazul în care vor ajunge să decidă la nivelul administrației publice locale, vor sista ori vor bloca practic investițiile care se derulează la momentul actual în oraș.

Sunt afirmații extrem de periculoase, care nu-și au rostul. Astfel de lucrări trebuie duse la bun sfârșit.

Să nu uităm faptul că am reușit să inițiem acest program pentru că ani la rândul am făcut toate demersurile pentru a obține finanțare pentru astfel de lucrări, care am reușit să le facem după 50 de ani”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect