24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Gabriel Hoisan: Vom contesta în instanţă cele două amenzi primite de la Poliţia Rutieră Mediaş

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Operatorul de drumuri din municipiul Mediaş, Gospodăria Comunală, a fost sancţionată în decus de 3 zile cu două amenzi în valoare totală de 3.150 lei pentru lipsa marcajelor rutiere pe străzile unde execută lucrări. Conducerea societăţii şi-a exprimat astăzi punctul de vedere şi a explicat că va contesta în instanţă cele două amenzi.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

“Am fost surprins de faptul că am fost sancţionaţi de Poliţia Municipiului Mediaş, întrucât credeam că avem un parteneriat activ în acţiunile şi activităţile de fluidizare a traficului în oraş. Din punct de vedere al legalităţii acestor sancţiuni, agenţii constatatori fac o mare confuzie între administratorul drumului public şi operatorul de drumuri. Noi suntem parte într-un contract de delegare de gestiune privind administrarea şi întreţinerea drumului public. Noi efectuam lucrări de întreţinere ale drumului public în baza unui grafic de lucrări şi a unor alocări bugetare, aprobate de către Consiliul Local. Ar fi fost penibil să ne apucăm şi să aplicăm marcaje rutiere în zone pe care încă nu le-am asfaltat. Vom ataca în instanţă aceste procese verbale, iar aceasta este forul care se va pronunţa cu privire la legalitatea şi temeinicia acestora”, susţine Gabriel Hoisan, directorul societăţii Gospodăria Comunală Mediaş.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect