19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Anunţ privind sistemul de impozitare a veniturilor din activităţi agricole

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sibiu informează ca prin Ordonanţa Guvernului nr. 8/2013, de modificare a Codului Fiscal, începând cu 01.02.2013 s-a revizuit sistemul de impozitare a veniturilor din activităţi agricole pentru persoanele fizice.

banner

Astfel, persoanele care obţin venituri din cultivarea produselor agricole vegetale, exploatarea pepinierelor viticole, pomicole şi altele asemenea precum şi creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală, în stare naturală sunt venituri neimpozitabile în limitele stabilite de Ordonanţa nr.8/2013, tabelul privind normele de venit stabilite pentru perioada 01.02.2013-31.12.2013 poate fi consultat pe site-ul Primăriei Mediaş, la sectiunea ştiri.

Persoanele care depăşesc normele neimpozitabile au obligaţia să depună o declaraţie pentru venituri la organul fiscal competent până la data de 25 mai 2013. Plata impozitului se va efectua în două rate 50% până la 25 octombrie şi 50% până la 15 decembrie 2013.

Informaţii suplimentare  se pot obţine de la birourile pentru asistenţa contribuabililor din cadrul administraţiilor finanţelor publice din judeţul Sibiu sau biroul de Metodologie şi Asistenţă Contribuabili, telefon 0269/238496, din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

S-a lansat noua platformă de e-administrație a Primăriei Sibiu

Platforma de e-administrație a Primăriei Sibiu s-a lansat în data de 8 august. într-un nou format și cu noi...
spot_img

Știri pe același subiect