19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Gale studenţeşti

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu prezintă marţi 4 octombrie 2011 de la ora 19.00 vă spectacolul de teatru-dans „Ultima îmbucătură din… dragoste”. Spectacolul are loc în curtea interioară a Facultăţii de Inginerie „Hermann Oberth” în cadrul Galelor Studenţeşti 2011.

banner

Pornind de la scene istorice, Hugo Wolff, cel care semnează coregrafia acestui spectacol, a transpus în dans momente din istoria neagră a Europei. Compania de Dans MICROBIS prezintă o creaţie construită într-un „lagăr al morţii”, o poveste de dragoste şi ură istorisită prin dans şi muzică.

Compania de Dans MICROBIS susţine şi promovează cu preponderenţă dansul contemporan, propunîndu-şi iniţierea unor proiecte culturale de impact. Deşi formată preponderent din studenţi Compania Microbis a reuşit de-a lungul anilor să impresioneze prin producţiile coregrafice originale dintre care amintim: „Clipe de luciditate”, „Teodora împărăteasa Bizanţului”, „Adam şi Eva”, „Curtea Miracolelor”, „Regina Margot”, etc.

„Sperăm ca producţia de teatru-dans „Ultima îmbucă din… dragoste” prezentată în a doua seară a Galelor Studenţeşti de Compania de Dans Microbis în coregrafia domnului Hugo Wolff să rămână în amintirea spectatorilor prin atmosfera vizuală şi audio, prin originalitatea şi eleganţa coregrafiei, pentru că ştim că dansul este o artă capabilă să emoţioneze pe oricine, indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire”, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Miercuri 5 octombrie 2011 de la ora 19.00, organizatorii Galelor Studenţeşti prezintă spectacolul de Modă „începuturi”. Partenerii evenimentului Justin’s Accessories, Gyongyi, Paolo Rossi, Pada Murre, Benvenuti şi Phoenix Star asigură ţinutele modelelor, molelele fiind asistate de Agenţia de Modeling Cleopatra Popescu. Ineditul show-ului constă în prezentarea pe muzică live susţinută de band-ul Guilty Lemon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect