24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Sibiu:Aproape 42.000 de elevi vor primi lapte şi corn după semnarea contractului cu o firmă din Alba

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu au semnat, marţi, contractul pentru distribuirea laptelui şi cornului în judeţ cu o firmă din Alba care a câştigat licitaţia, urmând ca aproape 42.000 de elevi să beneficieze de aceste produse, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentanţilor CJ Sibiu, marţi s-a semnat contractul pentru distribuirea laptelui şi cornului în judeţ, după ce, luni, a expirat termenul în care se puteau depune contestaţii la licitaţia organizată de instituţie.
Licitaţia, finalizată în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost câştigată de societatea Albalact din judeţul Alba, care va furniza produsele lactate din cadrul programului. Albalact a încheiat, la rândul său, un subcontract cu firma sibiană Redal care va furniza cornurile şi biscuiţii.
Potrivit reprezentanţilor Compartimentului învăţământ din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu, în întreg judeţul, un număr de 41.966 de elevi vor beneficia de programul lapte-corn, valoarea contractului fiind de aproape 8 milioane de lei.
Elevii din zonele urbane şi cele rurale accesibile vor primi, zilnic, lapte şi corn, iar cei din zonele rurale îndepărtate vor primi bisăptămânal produse lactate şi biscuiţi.
Conform reprezentanţilor CJ Sibiu, procedura acordării acestor produse elevilor a fost mult întârziată de necesitatea respectării termenelor legale pentru organizarea licitaţiei, în primele trei săptămâni ale anului şcolar elevii din judeţul Sibiu nebeneficiind de acest program naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Dans aerian și muzică simfonică, la final de FITS, în Piața Mare

FITS se apropie cu pași repezi spre finalul ediției 2022. Evenimentul va aduce în ultima seară un spectacol inedit....
spot_img

Știri pe același subiect