27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Marea Asfaltare: Primăria anunță intervenții majore pe mai multe străzi din oraș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Constructorii angajați de Primăria Sibiu pentru reparațiile și asfaltarea străzilor din Sibiu vor începe în perioada următoare să lucreze pe mai multe străzi circulate din oraș.

banner

Programul de asfaltări pe străzile Bâlea, Herman Oberth, în zona centrală a orașului, și pe străzile Munchen și Lyon, în Zona Industrială Vest, va da bătăi de cap șoferilor în următoarele zile. Primăria spune că vor fi realizate lucrări de înlocuire a stratului de asfalt de uzură, care se vor desfășura pe timp de noapte. Pe porțiunile pe care se lucrează, traficul va fi deviat, inclusiv pe timp de zi.

Pe 27 iunie încep lucrările pe strada Bâlea, inclusiv în sensurile giratorii de la intersecțiile cu străzile Ștefan cel Mare și Fabricii. După finalizarea acesteia se va continua cu str. Hermann Oberth. De asemenea, se lucrează în prezent în sensul giratoriu de la intersecția străzii Rahovei și bulevardul M. Viteazu.

Din seara zilei de joi, 30 iunie, vor începe lucrările pe str. Munchen și apoi pe str. Lyon din zona industrială vest.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonele afectate de lucrări și să aleagă rute ocolitoare, pe cât posibil.

Alte intervenții vor fi realizare pentru amenajare a două parcări: una pe bulevardul V. Milea (lângă benzinăria OMW) și o a doua pe Calea Dumbrăvii (în spatele unui bloc din zona fostei autobaze Tursib)

De asemenea, trotuarele de pe bulevardul V. Milea, între complexul comercial și str. Oituz (partea cu complexul), vor fi reparate în săptămânile care urmează.

2 COMENTARII

  1. Ar mai fi,sensul giratoriu de pe Transilvaniei,intrarea pe Argesului de pe O.Goga. Lucrarile pe Calea Dumbravii merg tare incet! La ora 16.00 nu mai e nimeni pe acolo,desi e o artera principala in oras. Dlor inspectori de la primărie mai dati cate o tura pe acolo sa vedeti cum mai mult se sta,decat se muncește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect