19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Carmen Iohannis, despre elevul său de 10 la BAC: „Toată prețuirea și admirația!”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Pavel Mihăilescu este unul dintre cei doi elevi de 10 la BAC, anul acesta. El este absolvent al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, specializarea Științe ale Naturii, și a făcut parte din clasa la care diriginte a fost Carmen Iohannis.

Soția președintelui României a postat, în urmă cu câteva minute, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care îl felicită pe Pavel pentru reușită.
„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a scris Carmen Iohannis.
Alături de Pavel Mihăilescu, și Vlad Mihălțan a obținut media 10 la BAC. Acesta este, de asemenea, absolvent al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

banner

Postarea sa a fost însoțită de câteva fotografii și a adunat, în 40 de minute, aproape 1.600 de aprecieri și sute de comentarii.
„Felicitări, doamna Carmen! Rămâneți o amintire specială pentru elevii dumneavoastră!”, „Felicitări lui Pavel Mihăilescu și Doamnei dirigintă Carmen Johannis! Vivat Academia, Vivat profesores!” și „Bravo, mai există şi elevi de 10 în țara asta! Felicitări şi cât mai mulți copii de 10, doamnă dirigintă!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

1 COMENTARIU

  1. Sincere felicitări, Pavel, atât ție cât și tuturor dascălilor care au pus piatră de temelie la zidirea ta! Și nu în ultimul rând părinților care au știut să te susțină pas cu pas în calea devenirii tale. Cinste lor! Succes pe mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect