25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Martin Bottesch in Germania

Cele mai citite

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch, se afla într-o vizita în Germania, unde participa la mai multe evenimente. Prima parte a vizitei are la baza invitatia primita de la Consulatul General al României din Bonn de a deschide, în data de 27 mai, o expozitie despre România. Locul expozitiei, în cadrul careia Sibiului îi revine un rol deosebit, este sediul Parlamentului landului Renania de Nord – Vestfalia, la Düsseldorf. în 28 mai, Martin Bottesch va avea o expunere la Camera de Comert din Düsseldorf, despre posibilitatile de investitie în judetul Sibiu. Scopul celor doua actiuni este crearea, în Germania, a unei imagini pozitive asupra României si promovarea intereselor judetului Sibiu.în data de 30 mai, presedintele Consiliului Judetean Sibiu va participa la o masa rotunda organizata la Universitatea Humboldt din Berlin, tema fiind reprezentarea politica a minoritatilor germane din centrul si estul Europei.
Ultima etapa a vizitei cuprinde participarea, în 31 mai, la întâlnirea anuala a sasilor în orasul bavarez Dinkelsbühl, unde Martin Bottesch va rosti alocutiunea festiva. (L.V.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent31 mai – ZIUA MONDIALA FARA TUTUN
Articolul următorPompieri si copii
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect