17.9 C
Sibiu
vineri, iunie 9, 2023

Pompieri si copii

Cele mai citite

Daca vi se întâmpla, cuprinsi de nostalgie, sa cadeti macar un pic pe gânduri si sa v-amintiti de Abracadabra, de revistele „Licurici” sau „Pif”, de vârsta la care abia asteptati sa amânati temele de la scoala pentru câteva ore bune de „Ascunselea”, ”Hotii si vardistii” sau “Un doi trei la perete stai” cu copiii de la  bloc, atunci sunteti invitati sa retraiti câteva secvente dintr-un joc, dintr-un vis.
Muzica data tare, animatori, dansatori de placere în public, fete zâmbitoare, dar concentrate pe concursuri… pare un scenariu bun pentru un spectacol de copii.

Se întâmpla în aer liber, vineri, 29.05.09, începând cu ora 10:00 la baza sportiva “Pompierul” din Sibiu, unde I.S.U le va oferi celor câteva sute de copii un program cu si despre vârsta de aur.
Vor fi invitati sa participe la manifestarile ocazionate de sarbatorirea Zilei Copilului elevi din ciclul primar si gimnazial din cadrul unitatilor de învatamânt din Sibiu, Cisnadie, Agnita, Talmaciu (numar estimativ participanti: 300). în completare, invitatii speciali (animatori de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu) vor creiona o atmosfera placuta, iar jocul se va împleti armonios cu actiunile educative si preventive.
Scopul evenimentului este acela de a sarbatori ziua copilului într-un mod util si placut si de a expune elevilor din unitatile de învatamânt din judet o parte din activitatea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu (interventii, actiuni de prevenire, pregatire fizica etc.) etc.
La finalul activitatilor, toti copiii prezenti la concursurile organizate de I.S.U Sibiu vor primi diplome, baloane, dulciuri si premii simbolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Noul Spital Județean de Urgență Sibiu, mai aproape de obținerea finanțării

Guvernul Ciucă a adoptat actul normativ care permite depunerea Cererii de finanțare pentru Spitalul Nou, la valoare integrală.Este vorba...
spot_img

Știri pe același subiect