17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Ziua copilului sarbatorita de Biblioteca ASTRA

Cele mai citite

Biblioteca Judeteana ASTRA, Filiala Bâlea va invita la manifestarea cultural-artistica “Copiilor din lumea întreaga” dedicata zilei de 1 Iunie – Ziua copilului. Programul va cuprinde lansarea “Revistei prichindeilor”, nr.9 – revista dedicata copiilor, educatorilor, parintilor, sub îndrumarea d-nei Doina Stefan, educatoare la Gradinita nr.15 din Sibiu si d-rei Dorina Marian, sef Filiala “Bâlea” a Bibliotecii Judetene “Astra” Sibiu.
“Copiilor din lumea întreaga” consta într-un program de cântece si poezii dedicate zilei de 1 Iunie – Ziua copilului. La concurs participa elevi din clasa a III-a A de la Colegiul National “Andrei Saguna” din Sibiu, sub îndrumarea învatatoarei Elena Obogeanu. “Cântam copilaria” este o alta manifestare din program si cuprinde cântece cu acompaniament de chitara interpretate de copiii din grupa pregatitoare de la Gradinita nr.15 din Sibiu, coordonati de institutor-psiholog Silviana Muntean. Tot în cadrul programului vor putea fi vizionate expozitia de pictura si desene “Petale de senin”, expozitia de desene “Pomi infloriti” si expozitia tematica de carte “Copiii de ziua lor- 1 Iunie”.
Manifestarea va avea loc vineri, 29 mai, orele 12,00 la Filiala “Bâlea” a Bibliotecii Judetene “Astra” Sibiu, din Parcul Tineretului.(G.M)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedentPompieri si copii
Articolul următorAtentie taximetristi! Razie!
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect