24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Oferte de locuri de munca in Germania si Austria pentru persoanele din judetul Sibiu

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu pune la dispozitia persoanelor interesate oferta locurilor de munca disponibile in aceasta perioada in Germania si Austria pentru cetatenii romani.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Pentru Germania sunt oferite 10 posturi de asistente/asistenti medicali in regiunea Bavaria.
Solicitantii trebuie sa cunoasca limba germana, durata contractului de munca este pe perioada nedeterminata iar CV-ul se trimite la adresa de e-mail: robert.beck@domus-mea pana la data de 31.08.2011. Angajatorul ofera sprijin in obtinerea permisului de munca, obtinerea unei locuinte si invatarea limbii germane in scoala proprie.
Alte oferte de locuri de munca in Germania sunt in domeniul hotelier in regiunile Sachsen Anhalt, Rheinlan si zona Marii Nordului si anume: 3 locuri – bucatar/bucatareasa, 2 locuri – ospatar, 3 locuri – cameriste, 4 locuri – specialist/specialista in restaurant. Solicitantii trebuie sa aiba cunostinte de limba germana si limba engleza precum si calificare sau experienta de 2 ani in domeniu. Contractul de munca va incepe imediat, durata acestuia nu este specificata iar CV -ul in limba germana si engleza se trimite la adresa de e-mail: buc_eures@ajofm.anofm.ro pana la data de 31.07.2011.
Pentru Austria sunt oferite 30 de posturi de drujbist calificat in regiunea Oo – localitatea Waldhausen. Solicitantii trebuie sa aiba cunostinte de limba germana nivel mediu precum si experienta de minim 5 ani in taierea copacilor in paduri. Durata contractului este de 6 luni cu posibilitatea de prelungire iar Cv-ul se trimite la adresa de e-mail: szilard.tanko@menfortrees.eu pana la data 07.08.2011. De asemenea angajatorul ofera cazare ( dormitor, bucatarie, masina de spalat), echipament de lucru, utilaje si consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism.
Ofertele se gasesc pe portalul EURES national www.eures.anofm.ro.
Persoanele interesate de aceste oferte se pot adresa AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A ,jud. Sibiu,cam. 440 et. IV, tel. 0269/210882 int. 119; 0269/237719; fax 0269/230089; e-mail: sb_eures@ajofm.anofm.ro, persoana de contact – asistent EURES Pastor Viorica iar actele necesare pentru înscrierea în evidenţele AJOFM Sibiu în vederea obţinerii unui loc de muncă în statele UE sunt urmatoarele:
– copie BI./CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;
– CV model EUROPASS într-o limbă de circulaţie internaţională;
– cazier judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate şase luni) ;
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,apt pentru muncă”;
– o poză tip paşaport

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect