25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Piața Corneliu Coposu din Mediaș are o fântână arteziană modernă

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

fantana arteziana mediasMunicipalitatea medieșeană a finalizat lucrările de modernizare a fântanii arteziene, a iluminatului arhitectural și ornamental din Piața Corenliu Coposu, iar în cursul zilei de joi a avut loc recepția tehnică a investiției.

Acest obiectiv de investiție a cuprins:

1. Modernizarea iluminatului architectural al clădirii primăriei s-au montat 60 de aparate de iluminat cu surse LED și rețeaua de cablu energie aferentă, (181.000 lei).

2. Modernizarea iluminatului ornamental al Pieței Corneliu Coposu-pentru a acoperi lipsurile de lumină din zonă pieței s-au montat 12 stâlpi cu câte 2 corpuri de iluminat fiecare și rețeaua de cablu energie aferentă, astfel încât să se obțină performanțe luminotehnice superioare la același consum energetic. Pe lângă acestea s-au montat 7 borne luminoase în față Primăriei, fără a afecta aspectul clădirii și un proiector încastrat în față troiței Eroii Revoluției, (264.000 lei).

3. Modernizarea fântânii atreziene a presupus înlocuirea sistemului hidraulic, reconstrucția bazinului, lucrări la instalațiile electrice și montarea de pavaj de 6 cm pe zonă pietonală din jurul fântânii în aceeași notă de culoare cu cea a placajelor de pe pereți fântânii, (278.000 lei).

Lucrările au durat șapte luni, iar valoarea totală a investiției este de 723.000 lei cu TVA, sumă provenită de la bugetul local al municipiului Mediaș.

fantana arteziana medias 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect