13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Proiect de 20 de milioane de lei pentru achiziția de troleibuze, autobuze electrice și stații de reîncărcare, în Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Primăria Mediaș a câștigat un proiect în valoare de 20 de milioane de lei pentru înnoirea parcului auto al operatorului de transport, dar și pentru amenajarea unor stații de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Municipalitatea medieșeană a depus o cerere de finanțare în cadrul ,,Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul local – Mobilitate Urbană Durabilă’’ pentru achiziția a 5 troleibuze cu emisii zero, un autobuz electric și 10 stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice.

Publicitate

„Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public – Stații de încărcare autobuze și microbuze” este titlul proiectului de aproximativ 20 de milioane de lei câștigat de Primăria Mediaș și care prevede achiziționarea a 5 troleibuze cu emisii zero, 1 autobuz electric de 12 metri și 10 stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice.

Publicitate

„Am primit o informare prin care Mediașul a câștigat un proiect prin intermediul căruia putem să achiziționăm troleibuze și autobuze electrice și în același timp vom beneficia de stații de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Este o veste bună în principal pentru acei medieșeni care și-au cumpărat mașini electrice, iar acest proces de achiziție a autobuzelor electrice și stațiilor de încărcare va continua și în perioada următoare. Astfel de proiecte sunt prin PNRR”, a precizat edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect