24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Referendum la Avrig

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

în Avrig, primaria propune proiectarea primului parc industrial din România care va functiona pe baza de energie regenerabila. Deoarece un astfel de proiect va avea un impact important asupra locuitorilor orasului Avrig, Consiliul Local si Primaria au hotarât organizarea unui Referedum în data de 26 aprilie 2009, prin care avrigenii vor fi intrebati cu privire la viitorul Zonei Industriale Avrig Sud.
Zona Industriala Avrig Sud se va întinde pe o suprafata de aproximativ100 de hectare si va fi amplasata pe platoul de pe malul stâng al râului Avrig numit Podurile Sasilor . Din cele 100 de hectare ale Zonei Industriale, 60 de hectare vor fi ocupate de Proiectul Roses. Aici vor fi construite 24 de hale industriale, astfel concepute încât fiecare acoperis sa sustina panouri solare gigant ce vor alimenta cladirile respective cu energie electrica si termica.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Investitorii vor beneficia de utilitati pe baza de energie regenerabila, care le va permite sa se alinieze la cerintele europene cu privire la protejarea mediului înconjurator si vor putea  face dovada ca în procesare se foloseste energie verde care va deveni un criteriu tot mai important pentru  participarea la licitatii publice.  Orasul Avrig este foarte bine plasat din punct de vedere logistic – în centrul tarii, în apropiere de doua drumuri nationale majore DN1 si DN7 de calea ferata , la cel mult o ora de aeroportul international Sibiu. (L.V.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedentDuminica accidentelor
Articolul următorPlati sociale la Primaria Sibiu
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Dans aerian și muzică simfonică, la final de FITS, în Piața Mare

FITS se apropie cu pași repezi spre finalul ediției 2022. Evenimentul va aduce în ultima seară un spectacol inedit....
spot_img

Știri pe același subiect