16.2 C
Sibiu
vineri, decembrie 1, 2023

REMAT AUTO SIBIU partener în ProgrameleRabla Clasic, Rabla Plus și Rabla LOCAL

Cele mai citite

Rabla Local pe ultima sută e metri


Sibienii care s-au înscris în Programul Rabla LOCAL, după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de lege (înscriere pe www.afm.ro, depunere dosar la Primăria Sibiu, semnare contract de finanțare între Primăria Sibiu și proprietarul rablei) se pot adresa echipei REMAT AUTO (Stoica Ioan Service Auto II) în vederea predării spre casare a rablei și obținerea documentației specifice, constând în: Certificat de Distrugere 2 exemplare, în original, dosar radiere.

Pentru persoanele care nu doresc să se deplaseze în vederea radierii, Remat Auto le oferă posibilitatea radierii online.
Remat Auto Sibiu este principalul centru de colectare al vehiculelor scoase din uz, în cadrul programelor Rabla Clasic, Rabla Plus și RABLA LOCAL, situat pe Str. Ștefan cel Mare, Nr, 192, ieșirea spre Daia (în aceeași incintă cu Expres Autoservice).

Remat Auto Sibiu pune la dispoziția clienților în mod GRATUIT:

  • Transportul rablei pe platformă și întocmirea dosarului de radiere.
    Pentru contact direct, apelați numărul de telefon 0744.88.99.44, pe e-mail rematauto@yahoo.com sau www.rematautosibiu.ro
  • Precizăm faptul că sibienii își pot preda rablele doar după semnarea Contractului de Finanțare, între Primăria Sibiu și deținătorul rablei, lucru pentru care vor fi anunțați și programați de către Primăria Sibiu.
    Remat Auto Sibiu – Mai mult decât casare, este un nou început!
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Un șofer sibian a lovit un microbuz și a fost proiectat într-un cap de pod

Un sibian a ajuns cu mașina într-un cap de pod, vineri dimineața, în urma unui accident produs pe DN...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect